Gratis Familieconcert in Open Haven

Woensdag 31 mei 2017 – Kerkcentrum Open Haven – 20.00 uur

Muziekduo Wolfs-KleinJan bestaat sinds begin 2013 uit klarinettist Tom Wolfs en slagwerker Niek KleinJan. De twee jonge mannen vormen samen een opvallend ensemble: uit alle mogelijke slagwerk- en blaasinstrumenten toveren ze de pareltjes uit de muziekgeschiedenis naar boven en met een enthousiaste bom spontaniteit en humor wervelen ze over het podium. Het duo is regelmatig live te horen op Radio 4 en speelt in zalen door heel Nederland. Op 31 mei 2017 zijn ze om 20.00 uur te beluisteren in Kerkcentrum Open Haven. Het concert is gratis toegankelijk en geschikt voor jong en oud.

Voorafgaand aan het concert zal eveneens in kerkcentrum Open Haven om 19.00 uur de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde worden gehouden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Agenda, Archief, Home. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*  •  

    beiaardklavier