Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde

Voorjaarsconcert 29 mei 2013

NIET ONDER ÉÉN HOED TE VANGEN

Op woensdag 29 mei 2013 vond in de Grote Zaal van kerkcentrum Open Haven een bijzonder concert plaats dat luidde naar de naam: “Niet onder één hoed te vangen’. Een optreden van woord en muziek en van muziek en woord, waarin zowel een lach als een traan, een traan als een lach gelaten kan worden. Wim Sprick, bestuurslid van de vereniging en columnist van Zeewolde-Aktueel, was deze avond de man van het woord en las voor uit eigen werk, terwijl Boudewijn Zwart, beiaardier van Zeewolde, deze avond de man van de muziek was en eigen composities speelde.
Kortom: beide artiesten waren niet onder één hoedje te vangen. Ruim 50 Zeewoldenaars lieten zich verrassen met een niet gebruikelijk optreden, door twee mensen die ieder op hun eigen terrein van de hoed en de rand weten.
Bouedewijn Zwart en Wim Sprick - Foto René Tuinte
Boudewijn Zwart en Wim Sprick – Foto René Tuinte
Print Friendly, PDF & Email

Related Images:

Voorjaarsconcert 29 mei 2013

Eén gedachte over “Voorjaarsconcert 29 mei 2013

  1. Als bij besluit van 5 mei 1988 benoemd erelid blijf ik uiteraard het wel en wee van de Stichting op afstand met belangstelling volgen, alhoewel ik (net als deze keer) tot mijn spijt zelden in de gelegenheid ben een activiteit bij te wonen. Maar wie weet wat er in de toekomst nog mogelijk is.

    B.P. Meinema
    Zustershof 9
    6021 MS Budel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven