Havenconcert 2019

Succesvol Havenconcert 2019 met Russisch tintje

Wat een feestelijke avond werd het tijdens het Havenconcert op zaterdag 22 juni 2019. Dankzij de volksmuziekgroep ‘Zolotoy Plyos’ kreeg de avond zelfs een Russisch tintje.


Ster-artieste van de avond was de uit Canada afkomstige violiste Alisa van Dijk. Zij speelde naast enkele vioolsolowerken ook stukken in combinatie met de reizende beiaard. Daar werd dit jaar door beiaardier Wim Ruitenbeek op gespeeld, stadsbeiaardier van o.a. Nijkerk en Harderwijk.
Presentator Boudewijn Zwart speelde piano en beiaard in combinatie met de koperblazers van Brass ’n Praise o.l.v. Bert Groothedde.

Dankzij de Russische volksmuziekgroep ā€˜Zolotoy Plyosā€™ werd ook het publiek verleid mee te klappen en zingen. De drie muzikanten stonden garant voor een spectaculair optreden met o.a. accordeon, slag-, snaar en blaasinstrumenten en Russische zang en dans in authentieke kledij.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Agenda, Archief, Home. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*  •  

    winteropenhaven