Havenconcert 2019

Havenconcert 2019 valt op zaterdagavond 22 juni 2019 om 20.00 uur

Het Havenconcert wordt voor de éénentwintigste keer georganiseerd. Opnieuw is de datum in de voorzomer en wel op zaterdag 22 juni en begint het concert ook een uur eerder, namelijk om 20.00 uur. Dit jaar heeft het concert een Russisch tintje.

Wat staat op het programma?
Het is ons wederom gelukt een afwisselend programma samen te stellen. Ster-artieste van de avond is de uit Canada afkomstige violiste Alisa van Dijk. Zij speelt naast enkele vioolsolowerken ook in combinatie met de reizende beiaard.

Gastbeiaardier Wim Ruitenbeek

Als gast-beiaardier hebben wij Wim Ruitenbeek uitgenodigd. Hij is stadsbeiaardier van o.a. Nijkerk en Harderwijk, en mag daarom in zekere zin wel onze ‘buurman’ genoemd worden. Hij is te horen in samenspel met collega Boudewijn Zwart op de piano en zal ook met de violiste optreden.

Ook te horen zijn de koperblazers van Brass ’n Praise o.l.v. Bert Groothedde.

De avond krijgt extra luister dankzij de Russische volksmuziekgroep ‘Zolotoy Plyos’. Zij staan garant voor een spectaculair optreden met o.a. accordeon, slag-, snaar en blaasinstrumenten en Russische zang en dans in authentieke kledij. 

Vanaf 19.30 uur staan er weer stoelen klaar aan de (niet overdekte!) kade van de Aanloophaven in Zeewolde. Zitplekken zijn als altijd gratis. Het meenemen van eigen (klap)stoelen is toegestaan.

Hoe het weer er die dag uitziet weten wij natuurlijk niet, maar dat mag de pret niet drukken. Door uzelf bij nat of koud weer te voorzien van een paraplu, regenkleding, warme deken of trui kunt u ook in slechtere weersomstandigheden onbezorgd van het concert genieten.

Wij wensen u een mooie avond toe!

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Agenda, Archief, Home. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*  •  

    wintertoren