Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde

Carillonconcert rondom Dorpsactiviteit ‘K WIS’T

 

K WIS’T wordt dit jaar op 28, 29 en 30 december georganiseerd. Op donderdagmiddag 29 december speelt ook het carillon een vrolijke rol.

K WIS’T is een dorpsquiz die 48 uur duurt. De quiz is vooral bedoeld voor meer saamhorigheid en gezelligheid, maar ook om de kennis van Zeewolde te vergroten. Het slimste team van Zeewolde wint een mooi geldbedrag voor de (sport)vereniging, school, familie, vrienden, buren, enz. De hoofdprijs voor het winnende team is € 444,40 en de tweede prijs is € 222,20. 

 

Op donderdagmiddag 29 december zal van 15.00 tot 16.00 uur een carillonconcert worden gehouden, te beluisteren vanaf het plein rondom Open Haven.
Beiaardier Boudewijn Zwart speelt dan op de klokken in samenspel met een door hem ingespeelde geluidsband, die vanaf de toren versterkt zal worden. 
Exact om 15.30 uur speelt hij het liedje dat in de dorpsquiz moet worden geraden. 
Daarna gaat hij nog even door met feestelijke einde-jaarsmuziek. Het concert is al wandelend in de omgeving van de toren te beluisteren. 

 

Bij de start krijgt ieder team een boek met 75 vragen. Deze vragen gaan over het heden en verleden van ons mooie Zeewolde, maar ook onder andere over algemene zaken, sport en natuur. Dus een quiz met voor elk wat wils, van jong tot oud. Het boekje met de 75 vragen kan op woensdag 28 december opgehaald worden bij Hobby-Time (Marktstraat 8) en twee dagen later, op vrijdag 30 december voorzien van antwoorden weer op hetzelfde adres ingeleverd te worden. Het ophalen en inleveren is mogelijk tussen 19:30 en 21:00 uur.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Images:

Carillonconcert rondom Dorpsactiviteit ‘K WIS’T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven