Voorjaarsconcert 29 mei 2013

NIET ONDER ÉÉN HOED TE VANGEN

Op woensdag 29 mei 2013 vond in de Grote Zaal van kerkcentrum Open Haven een bijzonder concert plaats dat luidde naar de naam: “Niet onder één hoed te vangen’. Een optreden van woord en muziek en van muziek en woord, waarin zowel een lach als een traan, een traan als een lach gelaten kan worden. Wim Sprick, bestuurslid van de vereniging en columnist van Zeewolde-Aktueel, was deze avond de man van het woord en las voor uit eigen werk, terwijl Boudewijn Zwart, beiaardier van Zeewolde, deze avond de man van de muziek was en eigen composities speelde.
Kortom: beide artiesten waren niet onder één hoedje te vangen. Ruim 50 Zeewoldenaars lieten zich verrassen met een niet gebruikelijk optreden, door twee mensen die ieder op hun eigen terrein van de hoed en de rand weten.
Bouedewijn Zwart en Wim Sprick - Foto René Tuinte

Boudewijn Zwart en Wim Sprick – Foto René Tuinte

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Agenda, Home. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Één Reactie

 1. B.P. Meinema
  Geplaatst op 7 oktober 2013 om 17:26 | Permalink

  Als bij besluit van 5 mei 1988 benoemd erelid blijf ik uiteraard het wel en wee van de Stichting op afstand met belangstelling volgen, alhoewel ik (net als deze keer) tot mijn spijt zelden in de gelegenheid ben een activiteit bij te wonen. Maar wie weet wat er in de toekomst nog mogelijk is.

  B.P. Meinema
  Zustershof 9
  6021 MS Budel

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
* •  

  beiaardklavier